Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، نتایج مطالعه محققان دانشگاه مورسیا اسپانیا نشان داد که مصرف مقدار غلیظ شکلات در صبح برای مدت کوتاهی ممکن است به بدن در چربی سوزی و کاهش سطح قند خون در زنان یائسه کمک کند.

در این مطالعه کوچک، آنها به ۱۹ زن یائسه ۱۰۰ گرم شکلات را در صبح (ظرف یک ساعت از زمان بیدار شدن) یا شب (یک ساعت قبل از خواب) دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج نشان داد مصرف شکلات در صبح یا عصر منجر به افزایش وزن نمی‌شود.

همچنین مصرف شکلات در صبح یا عصر می‌تواند بر گرسنگی و اشتها، ترکیب میکروبیوم های روده، خواب و سایر عوامل تأثیر بگذارد.

طبق تحقیقات، خوردن شکلات در صبح می‌تواند به چربی سوزی کمک کند و همچنین می‌تواند سطح گلوکز را در خون کاهش دهد.

این تأثیر احتمالاً به دلیل وجود مواد شیمیایی مفیدی به نام فلاوانول است که به طور طبیعی در کاکائو یافت می‌شود و اکسیداسیون چربی را افزایش می‌دهد.

خوردن مقدار کمی شکلات قبل از خواب می‌تواند سوخت و ساز بدن را تغییر داده و به الگوی خواب منظم تری منجر شود.

پربیننده ترین غذا خوردن چه تاثیری روی قند خون شما دارد؟ ۵ خاصیت درمانی پیاز در طب سنتی افرادی که نباید آلبالو بخورند آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۴/۶) احتمال ابتلای مجدد پس از واکسیناسیون کامل وجود دارد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شکلات شکلات در صبح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۸۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی

آفتاب‌‌نیوز :

تزریق انسولین به مقدار کم، کاهش قند خون نیمه شب، تغذیه نامناسب یا پرخوری، پدیده داوون و تزریق نادرست انسولین از دلایل افزایش قند خون صبحگاهی است.

 پدیده داوون به این جهت است که از حدود ساعت سه تا چهار صبح به بعد، قند خون افزایش می‌یابد که سه یا چهار بار در هفته، این مسئله رخ می‌دهد. علت این افزایش، ترشح هورمون‌هایی مانند هورمون رشد به ویژه در دوره بلوغ مبتلایان به دیابت نوع یک است و این هورمون‌ها مخالف انسولین عمل می‌کنند و باعث افزایش قند خون می‌شوند.

 در افراد دیابتی که انسولین تزریق می‌کنند، کاهش اثر انسولین که هنگام شب تزریق شده و نیز استرس و فشار‌های عصبی، به تشدید پدیده داوون می‌انجامد. برای اطمینان از بروز این پدیده، لازم است طی شب، چندین بار قند خون را اندازه‌گیری کرد.

 برای برطرف کردن این پدیده، از آن جا که نیاز به انسولین در هنگام صبح افزایش می‌یابد، با نظر پزشک، انسولین را باید دیرتر تزریق کرد.

با توجه به این که در کشور ما بسیاری از افراد دیر شام می‌خورند، قند خون ممکن است طی شب افزایش یابد. در این مورد نیز باید در طول شب، چندین بار قند خون را کنترل کرد و اگر متوجه شدید که قند خون در طول شب افزایش یافته، به احتمال زیاد، میزان انسولین برای تزریق شبانه کم است.

 میزان انسولین را باید زیر نظر پزشک معالج را افزایش دهید. کاهش قند خون در نیمه‌های شب نیز ممکن است سبب افزایش قند خون صبحگاهی شود؛ زیرا هنگامی که قند خون به شدت کاهش یابد، بدن انسان به طور خودکار هورمون‌هایی از جمله آدرنالین و گلوکاگن ترشح می‌کند که مخالف انسولین عمل کرده و باعث افزایش قند خون صبحگاهی می‌شوند.

 بیمار باید قند خون را چندین بار در طول شب کنترل کند تا متوجه کاهش احتمالی قند خون شود. میزان انسولین پایه و زمان تزریق آن باید زیر نظر پزشک تغییراتی داده شود و تغذیه نامناسب یا پرخوری نیز هر یک ممکن است به افزایش قند خون صبحگاهی بینجامد.

 برخی از افراد مبتلا به دیابت به جای شام، میوه زیاد مصرف می‌کنند یا به مقدار زیاد مواد پروتئینی، لبنیات و ماست می‌خورند که در طول شب، بخشی از این مواد در کبد تبدیل به قند یا گلوکز می‌شود و همین امر سبب افزایش قند خون صبحگاهی می‌شود.

 برای شام نباید مقدار فراوان پروتئین، مواد غذایی پر چرب و نیز مقدار زیادی میوه مصرف کرد. برای مهار افزایش قند خون صبحگاهی، اولین گام، تشخیص دلیل بروز آن است و در صورتی که قند صبحگاهی کنترل شود، کنترل قند خون در سایر اوقات روز نیز امری قابل دسترسی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید
  • قابل توجه کسانی که هر روز پنیر می خورند
  • نوشیدن این چای فشارتان را تنظیم می‌کند
  • هشدار به کسانی که هر روز پنیر میخورند
  • کدام فلفل‌ها از همه تندتر هستند؟
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • ببینید| رازهای نگفته فرشته از زبان پردیس؛ چرا از گرفتن سیمرغ شاد نبود؟ رازگشایی از ملاقات شرعی تا آش و شکلات!
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب